Saturday, January 22, 2011

maapkan sayee okee ??




haku x berniat pon nk wat kowank marahh,kecik ati,sedih n terasa haku ni ta layan kowank.
sumpah! haku ta penah pon ade niat mcm tuu.
kowank salu je cakap haku ni sombonk, salu ta balas kalo kowank senyum2 n lambai2 dkat haku time kowank dalam kete ke, cab ke, kedai makan ke, dlm library ke, n ape2 jela. coz kowank tatau yg haku ni ade poblem.
kowank suke2 hati je kan ckap haku ni sombonk, berlagak tanpe usul periksa.
haku sedih tau! );






kowank tatau kan yg haku ni ta nmpak. dlm erti kate len, RABUN! bukan buta terus okee.
ye, tu la msalah haku. sejak dari form 4 lg. tapi haku ta suke pkai spek. rimass. haku akan pakai time belajar n tngok tb je.
soo, skang kowank da tau kan nape haku sombonk, nape haku x blas snyuman n lambaian kowank.
haku mintak maap okee !
Thank's for reading. Have a nice day !

3 comments:

Mabuk! said...

Takpe, dah maafkan.
Huhu.
Explain kat kwn tu, diorang sure paham.
Tapi pelik takkan taknampak langsung.
Btw, life must goes on:)

iezawanza said...

bukan la ta nmpak lgsung,
tapi was2 nk blas blik ke ta snyuman owg 2,
kang tsalah owg malu la..hihi

Mabuk! said...

Senyuman tu kan sedekah,
Tak salah senyum kat orang laen tapi jangan laki sudah,
Hehe.